Over Ons


* T  085 4890201     * E  meint@vankaarstotservet.nl    

VanKaarstotServet is de grootste sfeerwinkel online. U vindt hier alles om huis en tuin sfeervol te decoreren. Ook voor trouwartikelen, kaarsen bedrukken, relatiegeschenken en kerstpakketten bent u bij ons aan het juiste adres. VanKaarstotServet levert aan particulieren en bedrijven in Nederland en België.
Wij leveren direct uit magazijn; we kunnen u daarom goedkoop en snel leveren. VanKaarstotServet is in het register van het 'Webshop Keurmerk' , 'Digikeur', 'Shopwiki', 'Webshoptoppers', 'Webwinkelsoverzicht' en 'Thuisvergelijken' opgenomen als veilige en betrouwbare webwinkel.

   Webshop Keurmerk    vanKaarstotServet is een ShopWiki Gecertificeerde Shop
       Aangesloten bij thuisvergelijken.nl, de webwinkel vergelijker Webwinkelsoverzicht
VanKaarstotServet werkt samen met grote online retailers om de organisatie en de producten onder een breed publiek onder de aandacht te brengen. Zo vindt u onze producten onder meer bij Bol.com, Beslist en affiliate-sites vanTradeTracker.

Bol.com    Beslist    Tradetracker

Via Ekomi beoordelen klanten ons op een eerlijke en onafhankelijke wijze:

Tevens zijn wij aangesloten als ecobedrijf bij Ecowopper.nl. Graag ontvangen we uw beoordeling.

TradeForward

VanKaarstotServet is onderdeel van TradeForward. Deze organisatie ondersteunt initiatieven die de eerlijke handel bevorderen en een meerwaarde hebben voor de maatschappij.

Fairtrade & Milieubewust

Als maatschappelijk betrokken ondernemers staan wij volledig achter de principes van eerlijke handel, ook wel fair trade genoemd. Met uw aankoop van fairtrade producten zorgt u ervoor dat ambachtslieden, boeren en bedrijven met een goed sociaal beleid hun producten kunnen afzetten in Europa. Dit schept werkgelegenheid, waardoor de welvaart van de mensen zelf, van hun dorp en soms zelfs van de hele regio stijgt. Door op deze manier de private sector in ontwikkelingslanden te laten opbloeien, kan de economie uiteindelijk op eigen benen staan en dat is de beste weg naar duurzame ontwikkeling. Voor ons reden genoeg om ook leuke fair trade producten aan ons assortiment toe te voegen.

VanKaarstotServet heeft bovendien een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van auto's door het thuiswerken en online werken optimaal in te zetten, een zgn. 'paperless office' te hanteren (dus minimaal printen en kopiëren) en door gebruik te maken van de groenste verspreider van Nederland (PostNL).

Voor vragen mbt de voorraad, producten, levering en bezorging kunt u ons het makkelijkst bereiken via de mail op info@vankaarstotservet.nl. Voor vragen mbt offertes, marketing, administratie en de organisatie kunt u contact opnemen via meint@vankaarstotservet.nl. Mocht u persoonlijk contact wensen, dan kunt u ons bereiken op 085 4890201.


Disclaimer: Het branden van kaarsen en gebruik van de producten uit de webshop is voor eigen risico. VanKaarstotServet kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van het gebruik ervan.

VanKaarstotServet / TradeForward

Contactpersoon: Meint Schepers - LinkedIn Meint Schepers -

Van Abbestraat 94
1064 WV Amsterdam
T: 085 4890201
E: meint@vankaarstotservet.nl 
KvK nr: 34390508
BTW nr: NL109319291B01
IBAN: NL81RABO0119955393

Volg vanKaarstotServet via:

Twitter vanKaarstotservet    Facebook vanKaarstotservet     Wordpress Blog vanKaarstotservet   Youtube vanKaarstotservet

 

TradeForward

 

 Linkpartners:

Zie Links 

Bolsius  Gouda Kaarsen 

RelatiegeschenkenKerstballenExclusieve relatiegeschenken, waaronder design uurwerken, vazen, klassieke balpen of sleutelhanger.  Interieur.uwpagina.nlStoelen, banken en andere design meubelsGratis adverteren op Open Handel - Gratis adverteren op Open Handel. Nieuwe en tweedehands producten en diensten vraag en aanbod, zakelijk en ook voor particulieren. Kaarsen Uw Pagina  Handig Shoppen  Dagaanbieding  Balonnen  Haardhout.startpagina  Zaden.startpagina