Bedrijven


Bedrijven weten steeds vaker de weg te vinden naar vanKaarstotServet. Bij vanKaarstotServet worden interessante producten en services aangeboden die een grote meerwaarde hebben.

De producten en diensten voor bedrijven:
- Bedrijven op zoek naar originele relatiegeschenken kunnen kaarsen en servetten laten bedrukken met eigen logo en tekst. Ga naar de pagina Kaarsen Bedrukken of Servetten Bedrukken voor meer informatie.
- Voor horecabedrijven bieden we het basisassortiment Horeca Kaarsen van de merken Bolsius Gastro en Gouda Professional. Ga voor meer informatie naar de pagina Horeca Kaarsen.
- Bedrijven die kerstpakketten willen bestellen kunnen sfeervolle producten uitzoeken en zelf de pakketten samenstellen, maar kunnen ook vanKaarstotServet opdracht geven om kerstpakketten te maken. Voor meer informatie ga naar Kerstpakketten bestellen.
- Bedrijven die een evenement organiseren kunnen eenvoudig grote hoeveelheden bestellen en daarvoor een passende offerte opvragen. (bijv. wasdoekfakkels voor optochten, vlamschalen voor een strandfeest of stompkaarsjes voor een sponsoractie).

De voordelen van bestellen bij vanKaarstotServet:
- U hebt geen account nodig.
- U kunt eenvoudig online betalen of op factuur afrekenen.
- Geen minimale ordergrootte.
- Snelle levering.
- Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 45,-.
- Bedrijvenkorting oplopend tot 25%, vraag een offerte aan via het contact formulier .