Paasdecoratie


Breng een heerlijke paassfeer op tafel met sfeervolle paasdecoratie artikelen, zoals paasservetten, paaskaarsen en eikaarsen. Geniet!

Artikelen 1 tot 60 van 75 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 60 van 75 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Paasartikelen & Paasdecoratie

In deze categorie vindt u onder meer paaskaarsen, eikaarsen, paasservetten, bolkaarsen, geurglazen, servies en gele rustiek kaarsen. Bovendien hebben we voor dit jaar ook de traditionele Paaskaarsen online! Klik de link of kijk snel hierboven voor de paasproducten en stel meteen een sfeervol paasinterieur en opgemaakte paastafel samen met onze paasartikelen en paasdecoratie!
Speciaal voor pasen heeft VanKaarstotServet alle sfeerproducten verzameld die de sfeer van uw paasdagen zullen verhogen. Pasen staat traditioneel in het teken van de wederopstanding van Jezus, drie dagen na zijn kruiziging. Pasen valt in 2014 op zondag 20 april en maandag 21 april en wordt tegenwoordig gevierd met het beschilderen, zoeken en eten van eieren, met een heerlijk paasontbijt, paasbrunche en/of paasdiner en het eten van chocolade-eitjes door de dag heen. Het interieur en de tafel worden gedecoreerd met (afbeeldingen van) paashaasjes, paaskuikentjes, paaseitjes en paastakken. Geel is de meest gebruikte kleur voor het opmaken van de paastafel en voor de paasaccessoires. Oftewel: een gezellige tijd om samen met familie en vrienden door te brengen en te genieten van de welverdiende paasrust in een lekkere paassfeer.

U kunt de paasartikelen eenvoudig aan vrienden en familie tippen door gebruik te maken van de social share buttons of een verlanglijstje te mailen.
Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd mailen aan info@vankaarstotservet.nl of bellen: 0854890201.