Fairtrade Kaarsen


Ondersteun de eerlijke handel met de aankoop van Fair trade Kaarsen. U kunt kiezen uit de Fair trade Stompkaarsen, Fair trade Theelichten, en Fair trade Dinerkaarsen. Onderaan de pagina meer informatie.

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Fair trade kaarsen

VanKaarstotServet staat achter het concept 'fair trade' en wil middels deze webwinkel de handel in fairtrade producten stimuleren.
Door uw aankoop van fair trade kaarsen en theelichten kunnen de betreffende kaarsenmakers uit Indonesië hun producten afzetten in Europa. Dit schept werkgelegenheid, waardoor de welvaart van de mensen zelf, van hun dorp en soms zelfs van de hele regio stijgt. Omdat een eerlijke prijs wordt betaald, zijn zij in staat te investeren in kwaliteit en zelf te werken aan een betere toekomst.
De kaarsen en houders zijn mede ontwikkeld en geïmporteerd door Fair Trade Original en komen onder deze merknaam op de Nederlandse markt. De fair trade kaarsen zijn van uitstekende kwaliteit; ze branden mooi op, druipen en walmen niet, en hebben een lange brandtijd. Reden te meer om één of meer prachtige kaarsen en theelichten online te kopen in onze online fair trade winkel.
In het menu kunt u kiezen uit de Fair trade Stompkaarsen, Fair trade Theelichten en Fair trade Dinerkaarsen