Fakkels & Tuinfakkels


Maak het gezellig in de tuin met Fakkels en Tuinfakkels. Het dansende licht van de vlammen geeft een speciale sfeer aan uw tuin of terras. Koop ze hier met extra voordeel!

20 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Fakkels en Tuinfakkels

Bij VanKaarstotServet heeft u ruime keuze uit fakkels en tuinfakkels. U vindt hier rustieke fakkels, gekleurde vlam fakkels, bamboe fakkels, wasdoekfakkels, zweedse fakkels en meer.
Heerlijk buiten zitten op een zwoele avond wordt nog gezelliger met het dansende licht van een tuinfakkel. In de herfst en wintermaanden geeft een fakkel een prachtige sfeer aan uw tuin of balkon, terwijl u gezellig binnen zit.
De wasdoekfakkels kunt u goed gebruiken om mee te lopen met optochten en evenementen. Verder kunt u kiezen uit de originele Bolsius fakkel, de citronella fakkel en de veelkleurige XXL tuinfakkel in drie kleuren.
De gekleurde vlam bamboe fakkels van Living Colors geven een ongekende sfeer met een vlam in de kleuren rood, geel, groen, blauw en paars. Deze tuinfakkels zijn vervaardigd van bamboe en verkrijgbaar in verschillende kleuren. In de categorie Gekleurde Vlammen staan alle Living Color producten. Daar kunt u ook extra lont en gekleurde fakkel olie bestellen.

Voor overige buitenkaarsen en terraskaarsen klik u hier:
- Gevulde glazen
- Bolsius Aromatic Geurkaarsen
- Zweedse Fakkels
- Oval Lights
- Fancy Lights & Party lights
- Twilights
- Rustiek Outdoor Kaarsen
- Vlamschalen
- Windlichten
- Citronella kaarsen

Sfeerimpressies:
- Video Zweedse Fakkels
- Video Wasdoekfakkels (fakkels om mee te lopen)
- Video Gekleurde Vlammen