Gekleurde Vlammen


Het living Color assortiment bestaat uit:
Olielampjes, Kaarsen, Fakkels, Drijversets, Reserve Olie en Drijvers, Kerstartikelen en  Theelichten met Afbeelding.

NB Bestellingen uit deze categorie dienen minimaal € 29,90 te zijn. U kunt combineren met alle gekleurde vlam artikelen en theelichten met afbeelding.

Artikelen 1 tot 60 van 134 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 60 van 134 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Gekleurde Vlam olielampjes, kaarsen en fakkels

Living Colors heeft een prachtig assortiment gekleurde vlam producten op de markt gebracht. De olielampjes, drijvers en fakkels branden op een milieuvriendelijke gekleurde olie, waardoor de vlam een rode, groene, gele, paarse of blauwe kleur krijgt. De kaarsen en theelichtjes zijn vervaardigd van milieuvriendelijke mineralen en zouten die de vlam een kleur geven.
De olielampjes zijn handgemaakt van glas en hebben een prachtige vormgeving. De gekleurde olie-decokaarsen en gekleurde vlam kaarsen hebben het uiterlijk van een gewone kaars, maar zullen verrassen door de gekleurde vlam. Met de drijversetjes kunt u mooi decoreren en de gekleurde vlam geeft een sfeervolle uitstraling. De tuinfakkels met gekleurde vlam zijn 35 cm hoog en leverbaar in 5 uitvoeringen. De fakkels zijn per 5 stuks verpakt, incl. 5 kleuren olie.
De Living Color producten zijn dier-, kind-, en milieuvriendelijke geproduceerd en de olie walmt of roet niet.
De producten zijn navulbaar en we adviseren u daarom extra gekleurde vlam olie, reserve lont en/of drijvertjes te bestellen.

Sfeerimpressie
<-- vergroten

Maak uw keuze: Olielampjes, Kaarsen, Fakkels, Drijversets, Reserve Olie en Drijvers, Kerstartikelen en  Theelichten met Afbeelding.