Kandelaars & Kaarsenhouders

Artikelen 1 tot 60 van 82 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 60 van 82 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Kandelaars & Kaarsenhouders

Met de kandelaars en kaarsenhouders van VanKaarstotServet geeft u stijl aan uw interieur. De tafelkaarshouders, kandelaars en kaarsenhouders zijn zeer mooi vormgegeven en verkrijgbaar voor elke maat. Ze zijn in transparant glas, gekleurd glas en metaal te verkrijgen.

Bolsius Kaarsenhouders voor navullingen

De Bubble Lights en Oval lights zijn een echte eyecatcher voor uw interieur. Door het gebruik van gekleurde navullingen kunt u de houders prachtig combineren. Navullingen branden maar liefst 24 uur en zijn verkrijgbaar in 9 kleuren. De kaarsenhouders die gebruikt worden voor de navullingen zijn de Cubelight, Bubblelight, Relighthouder Diamant- en Oval light en het Cooperglas.
In deze kaarsen webshop zijn alle kandelaars, kaarsenhouders en navullingen van Bolsius te bestellen met online voordeel.

Kandelaar CCCLX, Puik Art, Zwanenhals en blokken

Deze design kandelaars zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en staan zeer stijlvol in elk interieur. De metalen en aluminium kandelaars zijn van eigen merk en worden aangeboden tegen voordelige online prijzen. De Puik Art kandelaar is tevens een kaars, gemaakt van 100% paraffine en geschikt voor alle soorten tafelkaarsen.