Moederdag Cadeau

Moederdag Cadeau


Moederdag cadeau


Moederdag 2014 valt op zondag 11 mei!
Ben je op zoek naar een origineel moederdag cadeautje? VanKaarstotServet bezorgt jaarlijks duizenden klanten een uniek cadeau. Ook voor moederdag wordt er dankbaar gebruik gemaakt van ons ruime aanbod aan sfeerproducten. Met meer dan 3.000 artikelen is VanKaarstotServet bij uitstek een webshop om een leuk moederdag-cadeau te kopen. Vanwege de overzichtelijke menu's en snelle checkout is een bijzonder kado voor moeder met een paar klikken te bestellen.

In het menu links ziet u alle categoriën; van kaarsen tot servetten en van servies tot windspelen. Kijkt u rustig even rond om een idee te krijgen van alle prachtige sfeerartikelen voor een geweldige moederdag.
Hieronder vindt u een aantal speciaal geselecteerde cadeaus voor moederdag.

Artikelen 1 tot 30 van 102 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 30 van 102 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren


Cadeau voor Moederdag


Een cadeau voor Moederdag is bij VanKaarstotServet snel gevonden. Verras je moeder met een sfeervol kado, zoals een grote kaars, een kleurrijk gevuld glas, een sfeervol licht, pakje leuke servetten, gezellige candlebags, mooie tuinfakkels, stijlvolle kaarsenhouder, vrolijk servies, een prachtige wensballon of een leuk tuincadeautje. Een moederdag kado wordt echt leuk om te geven als het bijzonder en origineel is. Bovendien houden moeders van sfeer en gezelligheid. Bij VanKaarstotServet zit je dus altijd goed als je op zoek bent naar een origineel moederdag cadeautje.
Veel shopplezier!