Retourzendingen & Ruilen


U kunt een aankoop binnen 21 dagen na ontvangst van de bestelling ongedaan maken. In dat geval dient u de artikelen in oorspronkelijke en onbeschadigde staat retour te zenden.
De kosten voor retourzending zijn voor de koper. U ontvangt na ontvangst van de retourzending binnen 7 dagen het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten van aankoop) terug.

Indien u artikelen retour wilt zenden verzoeken wij u eerst contact op te nemen met Meint Schepers via de mail: meint@vankaarstotservet.nl of telefonisch: 085 4890201. Wij kunnen u dan voorzien van het juiste retouradres (we maken gebruik van verschillende magazijnen).

* Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat VanKaarstotServet niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.
* Artikelen worden alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren.
* De pakbon of de factuur dient meegestuurd te worden in de verpakking

Indien producten beschadigd bij u aankomen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen, zodat we een afspraak kunnen maken over het omruilen van het artikel of het terugbetalen van het betreffende bedrag. Extra verzendkosten zijn in dit geval voor rekening van VanKaarstotServet.
Indien u producten wilt ruilen, verzoeken wij u contact met ons op te nemen, zodat we een afspraak kunnen maken. De extra verzendkosten zijn voor rekening van de koper indien er geen verwijtbare fouten aan onze kant zijn gemaakt. Deze kosten bedragen voor een pakket onder de 10 kg circa €6,75, daarboven circa €12,-