Aanmelden Sponsoractie

Aanmelden Sponsoractie

Aanmelden Sponsoractie

Bent u betrokken bij een school, club, stichting of vereniging en op zoek naar extra geld of wilt u privé geld inzamelen voor een goed doel? Meldt u dan aan voor een Sponsorpagina!
Na aanmelding ontvangt u een mail met een link naar de pagina. Deze link stuurt u door aan uw 'sociale netwerk' om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren uw link door te sturen en uw sponsorpagina te bezoeken voor de aankoop van artikelen.
25% van de totale opbrengst wordt overgemaakt naar de opgegeven rekening (geen privé rek.nrs.).

Ga snel aan de slag en meldt u direct aan. Het werkt eenvoudig:

1. Maak een account aan (klik 'mijn account' in bovenste balk) en vul uw gegevens in.
2. Ga vervolgens lekker rondneuzen in de webshop en zet 6 producten op uw verlanglijst. (alleen uit de categoriën: kaarsen & houders, Gouda kaarsen, servetten & tafeldecoratie, tuincadeautjes & groeisets, kruiden- groente- en bloemzaden van Buzzy en d-lights, ivm voorraad).
3. Stuur uw verlanglijst aan meint@vankaarstotservet.nl met de volgende informatie:
    - E-mail adres en telefoonnummer.
    - Beschrijving van uw doel in het bericht.
    - Streefbedrag en Actieperiode.
    - Let er ook op het rekeningnummer voor de opbrengst te vermelden (wordt gecontroleerd).

4. Wij maken vervolgens uw sponsorpagina aan en sturen de link aan u door. U kunt nu beginnen met de promotie van uw eigen Sponsorpagina.

U kunt ook uw eigen kaarsen laten bedrukken!. Neemt u daarvoor eerst even contact op (meint@vankaarstotservet.nl of 0854890201).

Tips: maak gebruik van de share buttons op uw sponsorpagina, stuur de link door via email, plaats de link op uw website en blog, maak een groep aan in Hyves, Linkedin en op Facebook en geef er ruchtbaarheid aan, maak er melding van op het intranet en in het personeelsblad, schrijf er een artikel over en stuur deze aan (social) media, Twitter erover, stuur een persbericht rond, meldt uw pagina aan bij goede doelen startpagina’s, zet de link in uw email-handtekening, vraag bekenden om de link door te sturen.

Eenvoudig, geen financiele risico's en u bepaalt uw eigen succes.