Servetten

Servetten


Lunchservetten - Cocktailservetten - Dinnerservetten - Ronde servetten - Snackservetten - Hartvormige servetten

Artikelen 1 tot 60 van 250 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 60 van 250 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Servetten Kopen Online

Een pakje servetten bevat 20 stuks.
De servetten van PAW zijn vervaardigd van een perfecte 3-laags papierkwaliteit en verkrijgbaar in een ruim assortiment met verschillende afmetingen, thema's en designs.
De lunchservetten zijn uitgevouwen 33 x 33 cm. De cocktailservetten zijn uitgevouwen 24 x 24 cm, de dinner servetten 40 x 40 cm, de snackservetten 33 x 33 cm en de ronde servetten hebben uitgevouwen een diameter van 32 cm.
Bovendien verkopen we ook mooi Amnesty servetten. Bij de aanschaf van Amnesty servetten ondersteunt u dit goede doelen en het goede werk dat zij doen voor de rechten van de mens.
Maak het gezellig op tafel met mooie servetten. De PAW designs zijn er voor elke feestdag en passend bij elk thema. Bovendien koopt u ze hier voor de laagste prijs!

Wilt u servetten laten bedrukken? Klik voor meer informatie op Servetten Bedrukken.

Bij VanKaarstotServet is online winkelen veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. U kunt eenvoudig online betalen en wij zorgen voor een snelle en gedegen levering. In onze webshop heeft u keuze uit het gootste servetten assortiment online.
VanKaarstotServet levert aan particulieren én bedrijven in Nederland en België. Voor verzending naar andere landen kunt u contact met ons opnemen.
Minimale orderwaarde is € 15,-. Levertijd is normaliter 1 à 4 dagen na betaling of betaalafspraak.