Servies


Bestellingen uit de categorie 'Froukjes Servies' dienen minimaal € 35,- te zijn. U kunt leuk 'mix & matchen' met het servies van Froukje. Onderaan meer informatie.

46 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

46 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Froukjes Servies


Razend populair is het serviesgoed van Froukjes Servies. Het vrolijke handbeschilderde servies van Froukje wordt gekenmerkt door frisse kleuren en speelse designs met roosjes en stippen. De ontwerpen zijn geïnspireerd door de weidse Friese landelijke omgeving waar Froukje woont en werkt. De grote wolkenpartijen, groene weiden en uitgestrekte hemelsblauwe luchten liggen ten grondslag aan dit kleurrijke servies. Vanwege de prachtige kleuren kunt u het servies heel mooi combineren en fleurt het ieders keuken en tafel op voor een lekker ontbijt, gezellige verjaardag, fijn diner en heerlijke high tea.
Ervaar zelf de landelijke romantiek bij het gebruik van het vrolijke Froukjes Servies en stel een mooie set serviesgoed samen in deze webshop.
Het servies wordt vervaardigd in een door fair trade gecertificeerde fabriek in Thailand. Het serviesgoed van Froukje zal op termijn ook een fair trade label krijgen. Dit betekent dat de productie vrij is van kinderarbeid en milieuvriendelijk plaatsvindt. Bovendien worden eerlijke lonen betaald en deelt een groot deel van de lokale gemeenschap mee in de activiteiten. Dit zorgt voor een menswaardig bestaan voor een grote groep mensen.

De collectie bestaat uit Koffiekopjes & MokkenKop & SchotelsGebaksbordjesOntbijtbordjesDinerbordenPetitfours bordjesSchaaltjesTheepottenSuikerpotjes & MelkkannetjesDoosjes met strik.

Het servies is vervaardigd van zwaar aardewerk en wordt mooi afgewerkt. Alle items zijn vaatwasmachine-bestendig en te gebruiken in de magnetron. Omdat elk item afzonderlijk met de hand wordt beschilderd heeft u altijd een uniek exemplaar!

Via bovenstaande links of in het menu links kiest u voor de gewenste categorie. Hieronder staan alle items vermeld.

NB Bestellingen uit de categorie 'Froukjes Servies' dienen minimaal € 35,- te zijn. U kunt leuk 'mix & matchen' met het servies van Froukje.