Eco Barbecue / Woodgrill

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Eco Barbecue / Woodgrill

De ecogrills zijn per pallet te bestellen met een minimale afname van 2 pallets. Afname van kleiner aantallen is op aanvraag eventueel mogelijk.
De trend voor dit seizoen is deze eco bbq of Woodgrill! Zeer makkelijk in gebruik en de ideale manier om snel van een perfecte barbecue te genieten.
De eco bbq/ woodgrill is handig mee te nemen en eenvoudig aan te steken voor een snelle, lekkere barbecue. U kunt de eco-bbq ook aansteken in één van onze stijlvolle vuurkorven of vuurschalen. Door het kleine formaat is de eco barbecue ideaal om mee te nemen naar het park, strand of andere trip, maar bovendien prima te gebruiken in de standaard thuis-barbecue door het blok er simpelweg in te leggen en aan te steken. Ook een vuurschaal is zeer geschikt om de woodgrill in te branden, zie de robuuste Afuera Pegasus.
NB Zet de eco barbeque op een onvlambare ondergrond en zorg dat er geen brandbare spullen te dichtbij liggen. De woodgrill is verkrijgbaar in 3 maten. Het kleine model is 16 á 20 cm, het medium model is 20 à 24 cm in diameter en de large grill is 24 à 28 cm.
Deze woodgrill bestaat uit een boomstam van 10 à 13 cm hoog waarvan het binnenste gedeelte is uitgefreesd. Door het overgebleven hout in te zagen en te vullen met houtskool heb je een natuurlijke, efficiënt werkende barbecue of grill.

De buitenkant van de woodgrill wordt niet heet, dus het is makkelijk te verplaatsen en veilig in gebruik. Omdat je geen houtskool of aanmaakvloeistof hoeft bij te kopen is het gebruik van de woodgrill ook nog eens voordelig.
Het gebruik van deze eco bbq laat geen afval achter; de houten buitenkant brandt helemaal op nadat het houtskool ruim 2 uur heeft gesmeuld. Gebruik is dus milieuvriendelijk en je kunt ook nog eens heerlijk nagenieten bij een sfeervol vuurtje. Het aansteken is eenvoudig; leg simpelweg een aanmaakblokje in het midden van de grill en na korte tijd is de bbq op perfecte temperatuur voor meer dan 2 uur bbq-plezier! Je hebt dus geen aanmaakvloeistof of andere chemische middelen nodig die voor rare geuren aan je eten zorgen. Simpel een aanmaakblokje in het midden en de bbq begint zelf te ontbranden en te smeulen door het gebruik van kwaliteitshoutskool en de zaagsnedes (zuurstoftoevoer).
Vlees en vis worden bijzonder lekker gegrild en krijgen een heerlijke smaak. Je kunt er natuurlijk ook een eitje op bakken of water op koken.

Sfeervideo over woodgrill:
<---vergroten