Kerstboomkaarsjes

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Bolsius Kerstboomkaarsjes

Bij VanKaarstotServet kunt u de originele kerstboomkaarsjes van Bolsius kopen. Bestel 20 doosjes en ontvang 1 gratis! (kleuren: wit, ivoor en rood). Tevens verkopen we Kerstboomkaarshoudertjes en overige kerstkaarsen.
Haal de authentieke kerstsfeer in huis met de originele Bolsius Kerstboomkaarsjes en beleef het echte kerstgevoel met deze kaarsjes in de kerstboom. Bij VanKaarstotServet hebben we alle kleuren genoeg op voorraad.
De afmeting is 97/13 (goed voor de kerstboomknijpertjes) en de brandtijd is 1,5 uur per kerstboomkaarsje.
De kerstboomkaarsen zijn in een nieuw jasje gestoken, waarbij inhoud en gebruik nog beter staan vermeld en de afbeelding de juiste kerstsfeer weergeeft.

Grootverpakking Kerstboomkaarsjes

De kerstboomkaarsjes zijn extra voordelig per grootverpakking. Een grootverpakking bestaat uit 20 doosjes van 20 kaarsjes. Overhouden van een aantal doosjes is geen probleem; ze zijn prima houdbaar en volgend jaar nog goed te gebruiken (koel en droog bewaren).

De kerstboomkaarsknijpertjes om de kaarsjes stevig in de kerstboom vast te zetten zijn ook verkrijgbaar en vindt u hieronder of in de categorie Kerstboomkaars Houders
Koop de kaarsjes en houders met online voordeel bij VanKaarstotServet en wees verzekerd van een betrouwbare afhandeling en snelle levering.

Klik hier naar de overige kerstkaarsen.