Betaalmethoden

iDEAL

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden en zonder extra kosten te betalen.

PayPal

Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper. Deze methode is geschikt voor particulieren en bedrijven in Nederland en België en wordt tegen het PayPal tarief van 4,2% aangeboden.  

Creditcard

Wij accepteren: Mastercard en Visa.
U kunt uw creditcardgegevens - via onze beveiligde SSL procedure - veilig invoeren waarna wij vervolgens samen met uw creditcardorganisatie zorgen voor een correcte afhandeling. De betalingen lopen via Mollie, onze Payment Service Provider. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie. Voor deze betaalmethode worden geen kosten gerekend.

Bancontact / Mister Cash

Met Bancontact / Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders nu online aankopen doen middels hun bankpas. De betalingen lopen via Mollie, onze Payment Service Provider. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.

Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact / Mister Cash eenvoudig hun bestellingen afrekenen, zonder extra kosten.

Sofort Direct banking

Met de betaalmethode Sofort Direct banking kunnen Belgische klanten veilig en snel afrekenen. Hierbij wordt uw internetbankieren omgeving gebruikt om direct een bankoverschrijving te doen. De betaling loopt via Mollie, onze Payment Service Provider. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie. Zonder extra kosten.

Bank / Giro Overboeking Vooraf

U kunt het totaalbedrag overmaken via een bankoverschrijving. Het betaalproces loopt u door in een aantal duidelijke stappen. De betaling loopt via Mollie, onze Payment Service Provider. Deze organisatie staat garant voor de bescherming van uw privacy en voor een veilige transactie.


Zakelijke klanten - Op Factuur

Alleen voor bedrijven en organisaties met een geldig KvK nummer is het mogelijk op factuur te bestellen. Zodra wij uw KvK nummer hebben ontvangen en geverifieerd gaan wij over tot verwerking van uw bestelling. Met deze betaalmethode dient u gebruik te maken van een bedrijfs-emailaccount en een te verifiëren verzendadres en -naam. Wij sturen de factuur per mail en verzoeken binnen 10 dagen het
Zakelijke Belgische klanten verzoeken we het btw nummer te vermelden ter verificatie. Om de btw te verleggen verzoeken we te replyen op de verzendbevestiging met het verzoek tot het verleggen van de btw. Er wordt dan een factuur zonder btw opgemaakt. Dit is alleen mogelijk als u daar toestemming voor hebt van de fiscus. Gebruik van deze betaalmethode is zonder extra kosten.