Over ons

Welkom bij VanKaarstotServet, dé grootste online sfeerwinkel voor jou. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis en tuin op een sfeervolle manier te decoreren. Of je nu op zoek bent naar kaarsen, bedrukte kaarsen, relatiegeschenken, hippe decoratieartikelen of kerstpakketten, bij ons ben je aan het juiste adres. We leveren onze producten zowel aan particulieren als bedrijven in Nederland, Duitsland en België.

Wat ons onderscheidt, is dat we rechtstreeks vanuit onze magazijnen leveren, wat betekent dat we jou snel én voordelig kunnen voorzien van de gewenste producten. Bovendien zijn we trots om te vermelden dat vanKaarstotServet is opgenomen in het register van gerenommeerde keurmerken zoals 'Webshop Keurmerk', 'Digikeur', 'Shopwiki', 'Webshoptoppers', 'Webwinkelsoverzicht' en 'Thuisvergelijken'. Dit toont aan dat wij een veilige en betrouwbare webwinkel zijn waar je met een gerust hart kunt winkelen.

Om ons bedrijf en producten aan een breed publiek te presenteren, werken we nauw samen met grote online retailers. Je kunt onze producten dan ook vinden op bekende platforms zoals Bol.com, FonQ, Beslist, Kieskeurig, Kaufland en Homedeco. Op die manier zorgen we ervoor dat ons assortiment goed zichtbaar is voor iedereen die op zoek is naar sfeervolle decoratie.


Heb je vragen over de voorraad, onze producten, levering of bezorging? Dan kun je het beste contact met ons opnemen via de mail op [email protected]. Ook voor vragen met betrekking tot offertes, marketing, administratie en de organisatie staan we voor je klaar via [email protected]. Wil je liever persoonlijk contact? Geen probleem! Je kunt ons bereiken op het nummer 085-4890201.

Bij vanKaarstotServet streven we ernaar om jouw huis en tuin om te toveren tot een oase van sfeer en gezelligheid. Ontdek ons uitgebreide assortiment en laat je inspireren door onze producten.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als tevreden klant.