Candle Bags


De totale bestelwaarde uit de categorie 'Wensballonnen & Romantiek' dient minimaal €19,50 te bedragen. U kunt hiervoor de Candle bags combineren met de wensballonnen, waterleliekaars, helium ballonnen en lampionnen.
De candle bags zijn H26 x 15 x 9 cm, de midi bags zijn H18 x 11 x 7cm.

12 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Candle Bags

Bij VanKaarstotServet kunt u voor de laagste prijs Candle Bags kopen. De candle bags zijn H26 x 15 x 9 cm. De midi bags zijn H18 x 11 x 7 cm.
NB Bestellingen uit de categorie 'wensballon & romantiek' dienen minimaal €20,- te zijn en kunt u combineren met de wensballonnen, helium ballonnen, lampionnen en waterlelie kaarsen.
Een candle bag is een zak van speciaal, onbrandbaar materiaal met een design erin gestanst. U vult deze met een laagje zand of kiezels en zet er vervolgens een klein stompkaarsje, led lichtje of theelichtje in. In het donker geeft de candle bag een romantische sfeer en als u er meerdere op een rij zet verlicht u het terra of een pad op een hele sfeervolle manier. Dit is prachtig om uw geliefde of het bruidspaar mee te verrassen!
De candle bags zijn verkrijgbaar in tien designs. Ze zijn vervaardigd van onbrandbaar, snel afbreekbaar papier. De bags worden verkocht per set van 10 stuks.

Video met een goed sfeerbeeld:
<--vergroten