Wensballonnen & Romantiek


Hier koopt u wensballonnen voor de laagste prijs!
De totale bestelwaarde uit de categorie 'Wensballonnen & Romantiek' dient minimaal €18,- te bedragen.

48 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

48 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Wensballonnen

Bestellingen uit de categorie 'Wensballonnen & Romantiek' dienen minimaal €18,- te bedragen.
Wensballonnen worden steeds vaker opgelaten bij huwelijksfeesten, tuinfeesten en evenementen. Bij VanKaarstotServet kunt u voor de laagste prijs wensballonnen kopen.

Oplaten van een wensballon

De ballonnen lichten op door de vlam van de brander en door de hete lucht zweven ze langzaam de donkere nacht in. Het oplaten van een wensballon is een bijzondere ervaring en geeft een hele sfeervolle ambiance. Bij bruiloften en huwelijken worden vaak wensballonnen opgelaten, zodat het bruidspaar een liefdevolle wens kan doen voor elkaar. Speciaal voor het huwelijksfeest kunt u een trouwpakket samenstellen met 15% korting.
Ook tijdens een tuinfeest of buitenevenement is het prachtig om een aantal wensballonnen op te laten. U kunt zodoende op een originele manier, op een bijzonder moment, een aankondiging doen of iemand nog vele goede jaren toewensen.
De wensballonnen zijn goedgekeurd door de nVWA, worden snel afgebroken in de natuur en vormen geen gevaar voor de omgeving. Zie de categorie 'wensballonnen'

In deze videos krijgt u een goed sfeerbeeld:
   <--vergroten

Gebruiksaanwijzing
• Controleer de ballon voor gebruik op beschadigingen, zoals gaatjes en scheuren. Laat nooit een beschadigde ballon op. Bevestig geen objecten anders dan bijgeleverd aan de ballon.
• Let goed op de weersomstandigheden. Laat de ballon alleen op bij droog weer en maximaal windkracht 2 Beaufort. Laat de ballon niet op in perioden van extreme droogte.
• Let goed op de omgeving. Laat de ballon uitsluitend buitenshuis op. Zorg voor een vrije uitvliegroute, houd ruime afstand van bomen, huizen, gebouwen en andere obstakels. De afstand dient minimaal 2 keer de hoogte van de dichtstbijzijnde obstakels te zijn. Laat de ballon niet op in de buurt van brandbare objecten en niet binnen een straal van 15 km. van (zweef)vliegvelden. Informeer bij twijfel bij de lokale autoriteiten voor goedkeuring.
• Zorg voor hulp. Laat de ballon altijd met minstens 2 volwassen personen op. Houd de ballon met 2 personen vast.
• Houd een emmer bluswater bij de hand.
• Neem de tijd. Houd de ballon, voordat u hem op laat, minstens 90 seconden vast, terwijl de brander goed brandt.

Romantiek

Naast de wensballonnen verkopen we de helium ballon duiven. Omdat deze duiven werkelijk wegfladderen zijn zij een heel goed alternatief voor echte duiven. Voor het nieuwe bruidspaar zijn deze duiven een romantisch en symbolische beleving. Ook bij grote evenementen en feesten worden de ballon duiven veel gebruikt. Zie de categorie 'helium ballon duiven'.
Met de candlebags kunt een op sfeervolle en romantische wijze een pad markeren. In het donker geven de theelichtjes een mooi schijnsel in de bags met een hart, ster of trouw design. Zie de categorie 'candle bags'.
De waterlantaarns of waterlelie kaarsen geven romantiek aan een vijver of brengen een romantische sfeer in een glazen schaal gevuld met water. Zie de categorie 'waterlelie kaars'.