Servetten & Tafel

Servetten & Tafeldecoratie

Heeft u een etentje met vrienden, romantisch diner of gaat u gewoon gezellig met het gezin eten? Maak het sfeervol op tafel met de leuke servetten en tafeldecoratie artikelen van VanKaarstotServet. Kies hier voor een aantal mooie servetten, kaarsen, placemets, onderzetters, servetringen, servethouders of mooi serviesgoed en de sfeer aan tafel is gelijk aanwezig!

Artikelen 1 tot 60 van 314 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 60 van 314 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Servetten & Tafeldecoratie Online Kopen

Een ideale manier om design servetten en sfeervolle tafeldecoratie te verkrijgen is door het online te bestellen. De keuze is enorm, de prijzen laag en het wordt bij de deur afgeleverd! Bij VanKaarstotServet koopt u leuke artikelen die de sfeer verhogen op tafel. Ook de tafel decoratie artikelen houden we binnen het door ons geliefde concept 'sfeer'.
VanKaarstotServet heeft een mooi standaardassortiment met servetten en elk seizoen wordt een nieuw assortiment servetten online gezet, waardoor u bij elke gelegenheid een passende servet kunt vinden. De servetten zijn van het merk PAW en van een uitmuntende 3-laags papieren kwaliteit. De servetten zijn verkrijgbaar als lunchservet, cocktailservet, snackservet, ronde servet en hartvormige servet. Een pakje bevat 20 stuks. Kijk dus snel in ons uitgebreide servettenassortiment!
VanKaarstotServet levert aan particulieren én bedrijven in Nederland en België. Voor verzending naar andere landen kunt u contact met ons opnemen.
Minimale orderwaarde is € 15,-. Levertijd is normaliter 1 à 4 dagen na betaling of betaalafspraak.