Geurkaarsen Bolsius Aromatic

Geurkaarsen Bolsius Aromatic

Klik op de gewenste categorie:
Geurstokjes 45 en 120 ml,  Geurstompkaarsen,  Geurglazen,  Geurtheelichten,  
Geurkaarsjes,  Geurkaarshoudertjes ,  GeurChips Creations

Artikelen 1 tot 60 van 277 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 60 van 277 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Bolsius Geurkaarsen

Geniet van een geur die bij jou of de situatie past! Het assortiment geur-kaarsen van Bolsius is geheel vernieuwd en voert de naam ‘Bolsius Aromatic’. De Aromatic lijn is ontwikkeld op basis van echte, natuurlijke geuren en zuivere ingrediënten. Kaarsen uit deze geurlijn verpreiden een pure, waarheidsgetrouwe geur. U heeft keuze uit 23 echte geuren en 13 mooie verpakkingen.

Ken je dat? Dat je een kamer inloopt en helemaal gelukkig wordt van een bepaalde geur? Geuren associëer je snel met leuke herinneringen en fijne gevoelens.
Ook de nieuwe ‘onbekende’ geuren van Bolsius Aromatic worden zeer positief ontvangen. De geur die vrijkomt is dan ook echt en waarheidsgetrouw. Zo heb je snel een zweem van rozen, gebakken koekjes, kersen, gewassen linnengoed, vanille, lavendel of één van de andere 17 heerlijke geuren in de kamer. Niet overheersend, maar net lekker. Met deze Bolsius Aromatic geurlijn zijn wij erg blij en de reacties van klanten zijn louter positief!

Heerlijk ontspannen met geurkaarsen


Met natuurlijke geuren als fresh linen, velvet rose, magnolia, french lavender en tropical fruit is het nemen van een bad echt genieten. Droom heerlijk weg met de verleidelijke geuren van Bolsius Aromatic, kom volledig tot rust en ontspan je hele lichaam. De geur van kaarsen werkt ontspannend. Met een geur die bij je gemoedsrust past wordt een rustgevend bad nog intenser relaxed.
De geur kaarsen, glazen en geurstokjes van Bolsius zijn gemaakt van zuivere ingrediënten en ruiken natuurgetrouw. Bij VanKaarstotServet kunt u ze tegen de scherpste prijzen kopen.

Geurkaarsen Bolsius Aromatic Video

<-- vergroten