Horeca Kaarsen

Artikelen 1 tot 60 van 70 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 60 van 70 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Horeca kaarsen bestellen online

Bij vanKaarstotServet heeft u keuze uit het basisassortiment Horeca Kaarsen van Bolsius en Gouda. Voor kleinere bestellingen en om minder grote horecagelegenheden tegemoet te komen is het mogelijk al vanaf één verpakking te bestellen, zonder account of registratie. U kunt VanKaarstotServet gebruiken als uw standaard Horeca Kaarsen leverancier.
Het Horeca Kaarsen Assortiment bij vanKaarstotServet:

- Refills/ Navullingen voor de cubelight, oval light, ringlight en bubblelight.
De horecaverpakking bestaat uit een tray van 20 stuks en is verkrijgbaar in de kleuren transparant, grijs, rood, lemon groen, aqua blauw, paars en oranje.

- Gotische Kaarsen 245/24 doos 100.
De horecaverpakking van 100 stuks is verkrijgbaar in de kleuren wit en ivoor. De gotische kaarsen zijn van Bolsius Gastro en hebben uitstekende brandeigenschappen.

- Gouda Dinerkaarsen 240/22 doos 136.
De Gouda Dinerkaarsen zijn verpakt in een doos van 136 stuks en verkrijgbaar in de kleuren wit en ivoor. De Gouda Dinerkaarsen van Gouda Professional zijn van uitmuntende kwaliteit. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en de 100% katoenen lont zal de kaars niet walmen, druipen of roeten en is de kaars vele malen te doven en aan te steken zonder breken of verstikking van de lont.

- Horeca Theelichten
Voor de horeca hebben we de volgende theelichtverpakkingen: Theelichten 8 uur zak 75,   Gouda Theelichten 6 uur doos 200,   Gouda Theelichten 8 uur zak 100 en de Maxilichten 10 uur zak 40 wit.

- Twilights Glas
De opvolger van de bekende lowboy is het twilight. Dit nieuwe sfeerglas is een echte eyecatcher en de nieuwe sfeertrend voor terrastafel en eettafel. Het twilight tray 6 is verkrijgbaar in 8 kleuren: de Twilights

- LED Kaarsen
LED Kaarsen & Theelichten zijn een handig alternatief voor de echte kaarsen. Zowel de mooi vormgegeven LED kaars in matglas als de led theelicht van hoge kwaliteit hebben een rustig flikkerende vlam. De LED Kaarsen & Theelichten worden geleverd inclusief batterijen. Klik hier voor meer informatie en om te bestellen: LED Kaars wit in matglas (doos 12) of Overige LED kaarsen.

- Bolsius Stompkaarsen
De Stompkaarsen horecaverpakking bestaat uit omdozen per maat stompkaars. De stompkaarsen zijn verkrijgbaar in 17 kleuren en vindt u hieronder of in de categorie Bolsius stompkaarsen.

- Rustieke Tafelkaarsen
De Tafelkaars rustiek is te verkrijgen in een omverpakking van 2 x een doos van 24 stuks. De tafelkaarsen zijn verkrijgbaar in 29 kleuren en vindt u hieronder of in de categorie Bolsius rustiek tafelkaarsen omverpakkingen.

De voordelen van bestellen bij vanKaarstotServet:

- U hebt geen account nodig en hoeft zich niet te registreren.
- Geen minimale ordergrootte
- U kunt eenvoudig online betalen of op factuur afrekenen.
- Bestellen is al mogelijk vanaf één verpakking.
- Snelle levering.
- De verzendkosten zijn laag.
- Vaste klantenkorting van 5% (stuur aub een mail aan info@vankaarstotservet.nl voor de aanvraag).