Hoe krijg je een lekkere geur in huis? 4 Tips!

Hoe krijg je een lekkere geur in huis? 4 Tips!

minuten lezen

Ben jij ook zo gek op een lekkere geur in huis? Dat snappen we bij VanKaarsTotServet.nl maar al te goed! Hmm, lekker genieten van sprankelende geurtonen, wij hebben tal van accessoires in onze collectie waar je dat lekkere luchtje mee in huis krijgt. Laat je inspireren door de tips in dit artikel en geniet dag in dag uit van de meest lekkere geuren in je woning.

Goede basis voor lekkere geur in huis

Een lekkere geur in huis krijgen begint bij een goede basis, dat het niet stinkt. Daarvoor is het belangrijk dat je dagelijks de prullenbakken ververst, afval opruimt, geen eten laat slingeren en die vieze sokken zo snel mogelijk in de was doet. Zet die schoenen ook maar liever in de gang neer dan ergens in de woonkamer. En laat af en toe even doorluchten door de ramen open te zetten. Hoe krijg je een lekkere geur in huis? Een goed begin is wat dat betreft zeker het halve werk.

Geurstokjes voor heerlijke geurverspreiding

Laat je huis baden in een oase van lekkere geuren, door geurstokjes door het huis te verspreiden. Geurstokjes zijn stokjes in een potje met geurige aroma’s, die een subtiel luchtje verspreiden in de ruimte. Naast hun lekkere luchtje, zien ze er ook nog eens mooi uit. Dat maakt ze een waar accessoire in tal van ruimtes in het huis, van de woonkamer tot het toilet en de badkamer. Je kiest uit diverse designs en merken. Een van de bekendste merken op het gebied van geurstokjes is Gusta, en ook Bolsius heeft heerlijke geurstokjes in de collectie. Benieuwd naar alle designs en geuren? Ontdek de collectie!

Geurkaarsen voor magische geur én sfeer

Lekkere geur in huis krijgen? Dan mogen geurkaarsen niet in je collectie ontbreken. Ze zijn verkrijgbaar in tal van geuren, zoals frisse en bloemige tinten, warme houtnoten en rustgevend lavendel. De geurkaarsen kun je direct in een (glazen) houder kopen, maar je kunt ook kiezen voor geur waxinelichtjes die je in een losse en herbruikbare houder plaatst. Waar je ook voor kiest, met geurkaarsen combineer je de heerlijke geur van de kaarsen met de magische sfeer van het licht. Zo creëer je een gezellig en lekker ruikend huis. Neem eens een kijkje bij alle geurkaarsen of lees ons artikel over de beste geurkaarsen voor inspiratie en tips. We weten zeker dat je bij ons een lekkere geurkaars voor in huis vindt.

Interieurspray voor een frisse oppepper

Komt er bezoek langs en wil je je huis een extra frisse oppepper geven? Interieurspray will do the job! Dit is een kamerspray die je rond kunt sprayen, voor een bijzondere en fijne geur die wat sterker is in verhouding tot geurkaarsen en geurstokjes. We hebben nog wel een aanrader voor je in petto! Verras jezelf (of een ander) met de Gusta kadoset, met daarin geurstokjes, geurkaarsjes én roomspray. Deze ‘Celebrate The Day’ set biedt warme geuren en mooie designs in oranje tinten. Een waardevolle toevoeging aan je interieur, zowel op het gebied van looks als geurverspreiding. Met deze 4 tips kun jij een lekkere geur in huis krijgen. Of je nu tijdelijk een lekker geurtje wilt ruiken of op een meer blijvende manier, er is altijd een optie voor jou bij VanKaarstotServet. Ontdek ons assortiment van geurstokjes, geurkaarsen of kamerspray en geef jouw huiskamer dat extra’s.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0