Tuindecoratie ideeën: laat je inspireren!

Tuindecoratie ideeën: laat je inspireren!

minuten lezen

Ben je op zoek naar tuindecoratie ideeën? Voor heerlijke dagen en lange, gezellige avonden om maximaal te genieten van je exterieur? Goed idee! Maak van je tuin een plek waar je je altijd thuis voelt, waar gezelligheid centraal staat. Met deze ideeën voor tuin decoratie hopen we je een handje op weg te helpen bij het inrichten van je tuin op basis van je smaak. Laat je inspireren door onze tuin decoratie ideeën.

Ideeën tuin decoratie: het complete plaatje

Sommige mensen focussen bij het inrichten van de tuin vooral op functionaliteit. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Een goed moment om toch even stil te staan bij je tuindecoratie. Want het sfeervol inrichten van de tuin hoeft geen lastige klus te zijn. Hieronder benoemen we een aantal leuke tuindecoratie elementen. Kijk wat bij je past en ga ervoor!

Focus op fakkels en andere verlichting

Het zal je niet verbazen dat we bij VanKaarsTotServet.nl fan zijn van kaarsen. Naast een grote collectie voor binnen, vinden we het daarom net zo belangrijk om de leukste items op het gebied van buitenverlichting aan te bieden. Een leuk tuindecoratie idee is het plaatsen van fakkels. Dat ziet er echt super gezellig en sfeervol uit!

Op het gebied van verlichting kun je nog veel meer doen. Ben jij ook zo gek op kerst, met al die gezellige lichtjes? Dat doe je toch gewoon het hele jaar door! Plaats een opvallende lichtsnoer met kleine lampjes onder je overkapping. Zit je graag in de open lucht? Overweeg een heerlijke haard, zoals een vuurtafel. Lekker warm.

En dan zijn we er nog niet, want eet je graag in de tuin? Dan mogen buitenkaarsen echt niet ontbreken. Daarmee maak je het plaatje helemaal compleet. Je kunt kiezen voor prachtige kaarsen in houders. Bijvoorbeeld met natuurlijke materialen als een terracottaschaal. Citronella kaarsen zijn een praktische keuze in de zomer, om muggen af te wenden.

Ook in daglicht genieten van tuindecoratie

Zoals je al leest bij onze tuin decoratie ideeën, is gezellige sfeerverlichting een belangrijke focus in de tuin. Beter te veel dan te weinig, zo denken wij! Er zijn natuurlijk nog veel meer tuindecoratie ideeën om aan te denken. Zodat je niet alleen in het donker, maar ook overdag, maximaal van je tuin geniet. Op naar onze overige tuindecoratie ideeën!

Zorg voor een mooi en gebalanceerd design

Voordat je je tuindecoratie ideeën op je tuin loslaat, is het slim om eerst de basis goed te zetten. Van mooie bomen en planten tot vrolijke bloemen, gras en tegels, ga voor een gebalanceerd geheel. Bedenk waar je bijvoorbeeld tuinbeelden neer wilt zetten, en werk af met een mooie windgong en andere elementen die voor jou op zijn minst terug mogen komen.

Plaats een prachtige loungeset

Een plek om te loungen hoort bij een comfortabele tuin. Van een stevige zitbank tot een grote loungebank, stoelen en een hangmat of zitzak, denk erover na waar jij je comfortabel bij voelt. En dat zitgedeelte werk je af met heerlijk zachte dekentjes en kussens. Dat ziet er niet alleen gezellig uit, maar is ook erg praktisch, comfortabel en warm.

Laat de grillmaster in jezelf los met een BBQ

Of je nu een grote of een kleine tuin hebt, de liefhebber weet altijd wel ruimte te maken voor een barbecue. Bij ons shop je bijvoorbeeld de prachtige Gusta BBQ in bolvorm, die met zijn zachte en opvallende kleur ook echt een waar accessoire is om te zien. Nog meer tuindecoratie ideeën op het gebied van eten en drinken? Bekijk dan ook zeker alle handige BBQ accessoires en extra’s die goed van pas komen als je bourgondisch wilt genieten.

Denk ook aan de diertjes

Voel jij je ook beter als je iets kunt doen voor anderen? Dat kan heel simpel in eigen tuin! Vogelhuisjes, vogelvoederbakken, noem maar op, hang decoratieve elementen op waar de beestjes iets aan hebben. En daar heb je zelf ook iets aan, want voor je het weet is je tuin gevuld met de mooiste bezoekers. Laat de vogels maar komen.

Ontdek tuindecoratie bij VanKaarsTotServet.nl!

Hopelijk heb je veel inspiratie kunnen halen uit onze tuin decoratie ideeën. En natuurlijk shop je bij VanKaarsTotServet.nl ook meteen de mooiste, leukste en hipste items aan een scherpe prijs. Zo maak je je prachtige tuin compleet. Bekijk alle tuindecoratie en klik eventueel door naar een categorie. Gebruik onze filterfunctie en vind wat je zoekt. Heb je vragen of ben je specifiek op zoek naar iets? Neem dan gerust contact met ons op.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0