Black Friday Actie Week bij VanKaarstotServet

Black Friday Actie Week bij VanKaarstotServet

minuten lezen
Tijdens de Black Friday Actie Week bij VanKaarstotServet heb je keuze uit meer dan 450 producten met kortingen tot 40%. Leuk om inkopen te doen voor de kerstdagen, voor cadeautjes en voor de sfeer in huis.

Tijdens de Black Friday Actie Week bij VanKaarstotServet heb je keuze uit meer dan 450 producten met kortingen tot 40%. Leuk om inkopen te doen voor de kerstdagen, voor cadeautjes en voor de sfeer in huis.

Black Friday Sales

De meeste winkels bieden rondom Black Friday flinke kortingen aan op (een deel van) hun artikelen. Sommige retailers doen het voorkomen dat er hoge kortingen zijn, terwijl het meevalt. Anderen geven serieuze kortingen aan hun klanten. Zo ook VanKaarstotServet. We hebben afspraken gemaakt met een aantal leveranciers voor tijdelijke prijsverlagingen en we doen er zelf nog een schepje bovenop. Daarbij verkopen we ook een aantal productgroepen helemaal uit. Op deze manier kunnen we échte grote kortingen geven tot wel 40%.

Black Friday rustiek kaarsen oude serie

De Black Friday Acties

De Black Friday Actie Week bij VanKaarstotServet bestaat uit de volgende aanbiedingen:

  • Rustiek Kaarsen uit oude serie (stompkaarsen, bolkaarsen en tafelkaarsen) - 40% korting
  • Bolsius Rustiek Kaarsen uit nieuwe serie (stompkaarsen, bolkaarsen en tafelkaarsen) - 30% korting
  • True Scents Geurglazen, theelichten, stompkaarsen, waxmelts, theelichten, maxilichtenen Geurstokjes - 40% korting
  • Bolsius Metallic Kaarsen uit de Shimmer en Sunset serie - 30% korting
  • Gusta artikelen - leuke en sfeervolle collectie - 25% korting
  • Primus Kerstdecoratie beeldjes, plaketten - 30% korting

Black Friday Primus Kerstbeeldjes

Geniet van de hoge kortingen. Voor de rustieke kaarsen uit de oude serie en de Primus kerstdecoratie beeldjes geldt OP=OP. Dit zijn de laatste kaarsen en beeldjes uit de collectie dus weer er snel bij. Deze artikelen komen niet meer terug in het assortiment. De oude serie rustiek kaarsen is vervangen voor de Shine Rustiek Kaarsen. Deze kaarsen zijn milieuvriendelijk geproduceerd met zorg voor mens en planeet. Op de nieuwe Shine kaarsen bieden we tijdens de Black Friday Week een korting van 30%. Klik simpelweg op de link naar de Black Friday Acties en je krijgt automatisch de hoge kortingen op de prijzen. Je hebt dus geen inlog, codes of andere toestanden nodig. Vul eenvoudig je winkelwagen met de gewenste items en reken deze vervolgens af. Tot ziens in de Webshop VanKaarstotServet.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0