Bloemsteekkaarsen voor bloemstukken, kerststukjes en kandelaars

Bloemsteekkaarsen voor bloemstukken, kerststukjes en kandelaars

minuten lezen
Bloemsteekkaarsen zijn lange ranke kaarsen en verkrijgbaar in verschillende maten bij VanKaarstotServet. In het bloemsteek kaars assortiment is er keuze uit 3 maten; kaarsen met een diameter van 0,9 cm, 1,2 cm en 1,3 cm. De lengte varieert van 27 tot 31 cm. Door deze afmetingen krijgen deze kaarsen een mooie stijlvolle uitstraling en zijn ze uitermate geschikt voor in bloemstukken en kerststukjes.

Bloemsteek Kaarsen gebruiken

De bloemssteekkaarsen worden in de meeste gevallen gebruikt voor een bloemstuk of kerststuk. Door de smalle vorm zijn ze makkelijk in het stuk te steken. De vlam blijft relatief klein, zodat de kaars netjes kan opbranden, zonder al te veel hitte te geven aan de bloemen en takken. Door de lengte heb je al snel een mooie lange kaars die boven de bloemen en takjes uitsteekt en aangestoken kan worden. Naast het gebruik in kerststukjes en bloemstukken worden de bloemsteekkaarsen ook vaak in speciale kandelaars gebrand. Deze kandelaars hebben een extra smalle mond om de kaars in te zetten, omdat deze bijzondere kaarsen een smalle voet hebben. Bij het gebruik van bloemsteek kaarsen in een kandelaar adviseren we om even goed te meten wat de diameter van de kandelaars is, zodat de maat passend is en de kaarsen stevig vastgezet kunnen worden.

Kopen van Bloemsteekkaarsen

Je kunt de bloemsteekkaarsen kopen met extra voordeel bij VanKaarstotServet. Er is keuze uit een diameter van 9, 12 en 13 mm. Eventueel kunnen de menorahkaarsen, met een lengte van 20 cm en een diameter van 15mm, ook gebruikt worden als bloemssteekkaars. Bij de bloemsteekkaarsen heb je keuze uit duizenden andere decoratie artikelen, waaronder Bolsius & Gouda Kaarsen, Gusta theelichthouders, kerstkaarsen en meer woondecoratie. Bij VanKaarstotServet is online bestellen eenvoudig en voordelig. De bestelling wordt snel thuis bezorgd, je hebt een goede retourgarantie en geniet van een uitstekende persoonlijke service. Ga dus snel naar de shop en koop je favoriete bloemsteekkaarsen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0