De geurkaarsen van Bolsius Aromatic zijn subtiel

De geurkaarsen van Bolsius Aromatic zijn subtiel

minuten lezen
Van vroeger kent iedereen de geurkaarsen met vieze, syntetische en chemische geuren. Die tijd is voorbij, want de ontwikkeling van geurkaarsen heeft een revolutie doorgemaakt. Bolsius heeft onlangs een grote sprong gewaagd met de nieuwe geurlijn. De gebruikers kijken tegenwoordig heel anders tegen geurgevende kaarsen aan.

Van vroeger kent iedereen de geurkaarsen met syntetische en chemische geuren. Die tijd is voorbij, want de ontwikkeling van geurkaarsen heeft een revolutie doorgemaakt. Bolsius heeft onlangs een grote sprong gewaagd met de nieuwe geurlijn. De gebruikers kijken tegenwoordig heel anders tegen geurgevende kaarsen aan.

 

Bolsius Aromatic Geurlijn

De geurende kaarsen van Bolsius Aromatic geven een extra dimensie aan het branden van kaarsen. Deze Aromatic geurkaarsen zijn gemaakt van natuurlijke, zuivere ingrediënten en geven daardoor een waarheidsgetrouwe, pure geur zonder overheersend te worden. Je geurzintuig wordt hiermee op een subtiele manier geprikkeld. Het geurkaarsenassortiment bestaat uit:

  • Geurtheelichten
  • Geurstompkaarsen
  • Geurglazen in 3 maten
  • Geurstokjes/ Geurdiffusers
  • Geurvotive kaarsjes

 

In al deze verpakkingen is er ruime keuze aan geuren. De geuren lopen uiteen van velvet rose, cranberry, vanilla en lily of the valley tot fresh linen, lavendel en berry delight. Allemaal heerlijke geuren waar je rustig van kunt genieten.
Geurdiffusers geven een lange tijd een subtiele, aangename geur af en worden ook gebruikt voor themafeestjes, op het toilet, door makelaars en huizenverkopers. Deze diffusers zijn verkrijgbaar in flesjes van 45 ml en 120 ml.

Bolsius Geurkaarsen kopen online
Het hele kaarsenassortiment van Bolsius is tegen scherpe prijzen online te kopen bij VanKaarstotServet. Ook de geurkaarsen- lijn staat in zijn geheel online. U hoeft zich dus niet te schikken naar het aanbod van de supermarkt of het tuincentrum. In deze webshop kunt u op uw gemak neuzen in het grote assortiment geurkaarsen van Bolsius Aromatic en de kaarsen met online voordeel kopen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0