Druipkaarsen geven het sixty-gevoel

Druipkaarsen geven het sixty-gevoel

minuten lezen
Druipende druipkaarsen in een wijnfles; de 50-plussers onder ons kennen ze ongetwijfeld van vroeger. Toen stonden ze in menig huiskamer de sfeer te verhogen. Een tijdje hebben we ze niet meer gezien, maar de laatste jaren is het branden van de druipkaarsen weer in zwang geraakt.

Druipkaarsen met sixty-gevoel

Door het gebruik van vroeger gaat er een nostalgisch gevoel uit van het branden van druipkaarsen. Hoe het kaarsvet zich langzaam langs de rand ophoopt en de mooiste vormen geeft, brengt mooie herinneringen van vroeger naar boven, dat we als kind bij de kerstboom genoten van familie en gezelligheid. Het sixty-gevoel komt boven. Voor mensen die nu pas bekend raken met de druip kaarsen zullen er op het moment van schrijven mooie herinneringen gemaakt worden. Nieuwe herinneringen van dezelfde gezelligheid van kerstsfeer, maar dan voor de huidige opgroeiende generaties. Over een aantal decennia zal het dan gaan over het jaren 20 gevoel...

Het branden van druip kaarsen

De druipende kaarsen worden per setje van 2 verkocht. Je kunt een druipkaars eenvoudig in de hals van een lege wijnfles drukken en zorg dat deze stevig blijft staan (zowel de kaars als de fles). Zorg er ook voor dat onder de kaars een plateau of iets anders ligt waarop kaarsvet terecht kan komen. Want hoewel het de bedoeling is dat al het kaarsvet langs de fles gaat stollen, zullen er onherroepelijk ook een aantal druppen van de fles afrollen. Een druipkaars brandt circa 1,5 uur en is voorzien van diverse kleuren. Door de verschillende kleuren krijgt ook het gestolde kaarsvet langs de fles een speels kleurenpatroon.

Druipkaarsen kopen

Je kunt eenvoudig één of meer sets druipkaarsen kopen bij VanKaarstotServet. In deze shop kun je daarbij terecht voor allerlei andere leuke kerstkaarsen en kerstdecoratie. De druipkaarsen zijn te koop tegen een aantrekkelijke prijs en worden snel geleverd. Je geniet daarbij van goede retourvoorwaarden en de beste persoonlijke service. Voor het druipkaarsen kopen nodigen we je daarom van harte uit bij VanKaarstotServet.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0