Een design wandklok voor je nieuwe huis

Een design wandklok voor je nieuwe huis

minuten lezen
Heb je een nieuw huis gekocht? Dan is het na de overdracht zaak om goed na te denken over de inrichting en aankleding van de woning. Ook de muren en wanden hebben een leuke invulling nodig. Behalve schilderijen en andere kunst, hangt in bijna elk huis dan ook een klok. Dat is natuurlijk handig voor de dagelijkse logistiek, maar het kan ook als decoratie dienen. Zeker de design wandklokken van Arti & Mestieri.

Heb je een nieuw huis gekocht? Dan is het na de overdracht zaak om goed na te denken over de inrichting en aankleding van de woning. Ook de muren en wanden hebben een leuke invulling nodig. Behalve schilderijen en andere kunst, hangt in bijna elk huis dan ook een klok. Dat is natuurlijk handig voor de dagelijkse logistiek, maar het kan ook als decoratie dienen. Zeker de design wandklokken  van Arti & Mestieri.

Design wandklokken met bijzondere vormgeving

De Italiaanse designers van Arti & Mestieri hebben flink aan de tekentafel gezeten voor deze bijzondere serie klokken. Deze intrigerende moderne wandklokken worden gekenmerkt door grote wijzerplaten en getallen, grote, speelse vormen en het gebruik van metaal en glas. Elke klok trekt op zijn manier wel even de aandacht en haalt de kijker over om toch even te kijken naar wat voor klok het precies is. De bijzondere vormgeving past goed thuis in een modern interieur. De wandklokken met een strak design passen mooi in een nihilistische inrichting. De klokken met rond, rommelig design staan juist weer leuk in een wat meer geleefde omgeving. De Arti & Mestieri klokken zijn perfect afgewerkt en zijn voorzien van een Quartz uurwerk van hoge kwaliteit.

Grote moderne wandklok kopen online

Voor het kopen van een wandklok zijn er vele winkels waar je terecht kunt. Ook voor grote design uurwerken zijn er wel een aantal winkels te vinden. Maar voordat je stad en land gaat afreizen voor een mooie exemplaar, denk ook even aan de mogelijkheid om online een moderne klok te kopen. De design wandklokken van Arti & Mestieri bijvoorbeeld kun je tegen vriendelijke online prijzen kopen bij VanKaarstotServet, in de categorie woondecoratie.

Omdat er best grote tijdaanwijzers tussen zitten (de maat wordt in de beschrijving genoemd), is het te adviseren om voor de aankoop de hangplek op te meten, zodat je zeker bent dat de klok ook werkelijk gaat passen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0