Geurstokjes met heerlijke geuren

Geurstokjes met heerlijke geuren

minuten lezen
Het gebruik van geurstokjes is een leuke manier om een lekker aroma te verspreiden in huis. De geurstokjes, ook wel geurverspreiders of geurdiffusers genoemd bestaan uit een flesje met geurende olie waar de geurstokjes ingestoken kunnen worden. De stokjes nemen de vloeistof op en verpspreiden de geur. Omdat het hierbij om een langzaam proces gaat kun je wel tot 6 weken met 1 flesje geurolie doen.

Bolsius Geurstokjes assortiment

Bolsius heeft een groot assortiment met geurstokjes. De flesjes hebben een inhoud van 45 ml en het flesje is samen met de geurverspreiders leuk verpakt in een tot de verbeelding sprekende verpakking. Je hebt keuze uit heerlijke wintergeuren als oud wood, apple cinnamon, winter woods, oriental freshness en pomegranate. En voor de zomerperiode heb je frisse geuren als lavendel, magnolia, fresh linnen, floral blessings en fresh breeze. De Bolsius geurstokjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De geuren zijn puur en waarheidsgetrouw. De intensiteit van de geur kun je eenvoudig zelf regelen door meer of minder stokjes in het flesje te steken.

Gusta Geurstokjes

Ook Gusta heeft regelmatig een leuke collectie geurstokjes. De moderne en chique verpakkingen maken deze geurdiffusers een leuk cadeau met de sprekende titels als bronze blush en gold glam. Van Gusta heb je ook een grote geurcollectie met geurglazen en geurkaarsen met een fijnste geuren en mooiste verpakkingen. Een mooi assortiment voor cadeaus!

Bolsius True Joy Geurstokjes botanic freshness

Geurverspeider kopen

De geurverspreiders van zowel Bolsius als Gusta zijn een echte aanrader. Met de keuze uit een groot assortiment geuren vindt je hier altijd een geur die past bij het moment of de gebeurtenis. Je kunt de Gusta en Bolsius Geurdiffusers kopen tegen aantrekkelijke prijzen bij VanKaarstotServet. Bovendien kun je de geurverspreiders combineren met andere bijpassende geurartikelen uit het assortiment.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0