Gusta Swirl kaarsen als gedraaide dinerkaars

Gusta Swirl kaarsen als gedraaide dinerkaars

minuten lezen
Modern en gewild zijn de swirl kaarsen. Dit zijn gedraaide kaarsen of twisted kaarsen, waardoor ze een heel eigentijdse look hebben. Van Gusta hebben we de Gusta Swirl Dinerkaarsen in het assortiment. Deze gedraaide kaarsen van Gusta zijn 25 cm hoog en 2,3 cm in diameter. Ook is er een gedraaide kaars in de kleur wit verkrijgbaar met een diameter van 1,8 cm. De kaarsen lopen een beetje taps toe, net als gotische kaarsen en ze branden goed op met een mooie vlam.

Modern en gewild zijn de swirl kaarsen. Dit zijn gedraaide kaarsen of twisted kaarsen, waardoor ze een heel eigentijdse look hebben. Van Gusta hebben we de Gusta Swirl Dinerkaarsen in het assortiment. Deze gedraaide kaarsen van Gusta zijn 25 cm hoog en 2,3 cm in diameter. Ook is er een gedraaide kaars in de kleur wit verkrijgbaar met een diameter van 1,8 cm. De kaarsen lopen een beetje taps toe, net als gotische kaarsen en ze branden goed op met een mooie vlam.

Gusta swirl dinerkaarsen grijs

Gusta swirl dinerkaarsen grijs

Gusta gedraaide kaarsen in kleuren

De gedraaide kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hoewel elke swirlkaars effen van kleur is zijn ze wel als mix in een verpakking van 3 stuks te koop. De groene, blauwe en grijze swirl kaarsen gaan per pakje met 3 kaarsen in de betreffende kleurtint. De witte en zwarte swirl kaarsen zijn verpakt in een doosje met kaarsen van alleen die kleur. De huidige prijs is 3,49 per pakje van 3 kaarsen, maar deze kan worden aangepast als gevolg van prijsverhogingen of verlagingen. De laatste komen helaas minder voor...

Gusta swirl dinerkaarsen zwart

Gusta swirl dinerkaarsen zwart

Gusta twisted kaarsen kopen

De swirl kaarsen, ook wel twisted kaarsen genoemd, kun je met online voordeel kopen bij VanKaarstotServet. In deze shop vindt u het gehele Gusta assortiment, waaronder alle Gusta Kaarsen. Deze gedraaide kaarsen zijn nieuw in het assortiment en worden veel verkocht. Je kunt de twisted kaarsen eenvoudig kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien kun je allerlei andere leuke Gusta decoratie artikelen en mooie Bolsius kaarsen in de shop kopen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0