Himalaya zoutkristallamp voor een gezonde leefomgeving

Himalaya zoutkristallamp voor een gezonde leefomgeving

minuten lezen
Een zoutlamp bestaat uit een brok zout waarin ruimte is gemaakt voor het branden van een theelicht of een armatuur met een lamp. Vaak staat de zoutlamp op een houten voet, maar kan ook voorzien zijn van rubber dopjes.

De Himalaya Zoutkristal lampen staan bekend om hun energie-zuiverende werking. Omdat het een natuurproduct betreft is elke lamp uniek en heeft elk exemplaar een unieke vorm, kleur en gewicht. De sfeervolle kleur varieert in het spectrum van amber, geel, roze, oranje en rood en heeft in elk exemplaar een andere intensiteit. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten.

Werking van de Himalaya Zoutkristal Lamp

Van de Himalaya zoutkristal lamp wordt gezegd dat zij een positief effect heeft op de leefomgeving en zelfs goed is voor de gezondheid. Maar hoe werkt dat dan?
Het warme oppervlakte van de lamp trekt watermoleculen aan. Deze moleculen verdampen vervolgens. De positieve ionen blijven op de lamp plakken, terwijl de negatieve ionen weer los worden gelaten en de lucht in stromen. De positieve ionen ontstaat in grote hoeveelheid als gevolg van het veelvuldige gebruik van elektrische apparaten, waaronder computers, tablets, smartphones, televies, modems en wifi-versterkers.  Deze ionen verstoren de gezonde energiebalans in huis en dat is niet goed voor het welzijn van mens en dier.
De negatief ioniserende werking van de Himalaya Zoutlamp zorgt ervoor dat de energiebalans weer in evenwicht komt. En daar komt de vermeende heilzame werking vandaan.
In combinatie met deze lamp is het goed om een aantal luchtzuiverende planten in huis te plaatsen. Hierdoor wordt het effect op het lichaam versterkt. De drakenbloedboom en de ficus zijn bekende voorbeelden van planten met een luchtzuiverende werking.

Het zout van de zoutlamp

Omdat de werking afhankelijk is van het warme zout is het belangrijk om een lamp te kopen met een zeer hoog zoutgehalte. Het Himalaya zout staat bekend om haar hoge concentratie sodium chloride (zout) en is daarom het meest effectief. Kijkt u dus goed of het gaat om een originele Himalaya zoutkristal lamp (Himalayan Salt lamp) en niet om een lamp met arm zout.

De informatie van de Zoutlamp op een rijtje:

  • Een origineel natuurproduct
  • Heeft een negatief ioniserende werking
  • Zorgt voor een verbeterde energiebalans in huis
  • Sfeervolle lamp met mooie uitstraling
  • Het Himalaya zout is hoog geconcentreerd
  • Verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten
  • Elke zoutlamp is uniek en varieert in vorm, gewicht en kleur

Himalaya Zoutlampen kopen online

Een betrouwbare webshop voor de aanschaf van een Himalaya Zoutkristal lamp is VanKaarstotServet. In deze shop heeft u keuze uit meerdere maten en is het zout van originele afkomst. Bovendien is de service altijd goed en zijn de prijzen laag. Ervaart u zelf ook de positieve werking en koop nu ook een Himalaya zoutlamp.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0