Kaarsen met afwijkende maten en overige populaire kaarsen

Kaarsen met afwijkende maten en overige populaire kaarsen

minuten lezen
Bij VanKaarstotServet hebt u keuze uit het gehele assortiment kaarsen van Bolsius en Gouda. Hoewel deze collectie zeer uitgebreid is, zijn niet alle maten op voorraad. Vandaar dat we een aantal kaarsen met afwijkende maten in de webshop hebben toegevoegd waar regelmatig vraag naar is.

Afwijkende kaarsen

De kaarsen zijn gemaakt van paraffine en hebben zeer goede brandeigenschappen met een stabiele vlam. Een aantal kaarsen met afwijkende maten waar veel vraag naar is:

 • Stompkaars 250/30, deze kaars is 25 cm lang en 3 cm in diameter. De brandtijd van deze kaars is 14 branduren en de kleur is ivoor. Deze kaarsen worden vaak gezocht voor kandelaars met een mond van 3 cm. De gemiddelde tafelkaars is een slag smaller.
 • Stompkaars 350/25, deze extra lange kaars heeft een lengte van maar liefst 35 cm en een diameter van 2,5 cm. De kleur is ivoor en de brandtijd is 15 uren. Deze kaars is veel gevraagd om zijn lengte. De lange kaars is mooi om te gebruiken voor speciale gelegenheden, waaronder een kerstdiner, huwelijksdiner of bedrijfsfeest. Natuurlijk voor de huiselijke sfeer is dit ook een mooie kaars met goede brandeigenschappen.
 • Stompkaars 190/50. Met een diameter van 5 cm is dit een stompkaars die in bepaalde kaarsenstandaards past. De lengte is 19 cm en de brandtijd is 32 uren.

  Overige Kaarsen 

  Naast de standaard gladde stompkaarsen in diverse maten verkopen we ook kaarsen die speciaal voor een bepaalde gelegenheid te gebruiken zijn. En kaarsen die voor bepaalde houders of standaards zijn te gebruiken.

 • Menorah kaarsen zijn kaarsen die speciaal zijn gemaakt voor de chanoeka kandelaar. Chanoeka is het Joodse feest van het licht dat elke jaar wordt gevierd. De afmeting van deze menorahkaars is 20 cm lang en 1,5 cm in diameter. De kleur is gebroken wit en de brandtijd is 4 uur per kaars.
 • Dompelkaarsen zijn taps toelopende kaarsen die verkrijgbaar zijn in 3 maten. Deze conische kaarsen worden veel gebrand in de kerstperiode. Een stijlvolle kaars met verfijnde allure!
 • Meterkaarsen zijn lange stompkaarsen van exact 100 cm. Deze stompkaarsen 1000/46 worden meestal gebrand in de kerstperiode en branden maar liefst 165 uren.
 • Bloemsteekkaarsen zijn lange, elegante kaarsen die speciaal gemaakt zijn voor bloemstukken, kerststukjes en grafstukken. Door de ranke afmeting kan deze kaars makkelijk in de bloemen of het bloemstuk worden gestoken.

Kaarsen online kopen in de webshop

Al is het niet het eerst artikel waar je aan denkt bij het doen van online aankopen. Kaarsen worden veel gebrand Nederland en er is veel vraag naar kaarsen. Omdat VanKaarstotServet een compleet en zeer uitgebreid assortiment heeft vind je er eigenlijk altijd de kaars die je nodig hebt. De kaarsen worden zorgvuldig verpakt, zodat ze zonder breuk worden geleverd. En bovendien worden de prijzen laag gehouden door VanKaarstotServet en is de kwaliteit van alle kaarsen uitvoerig getest en goedgekeurd op hoge eisen.

Wees welkom in de grootste kaarsenwebshop online en geniet van een heerlijke sfeer in en om het huis.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0