Verlichte bloempotten brengen prachtige sfeer in de tuin en op het terras

Verlichte bloempotten brengen prachtige sfeer in de tuin en op het terras

minuten lezen
Iedereen met een buitenruimte houdt zicht op gezette tijden bezig met het onderhoud en de aankleding er van. In het geval van houten tuinhuisjes en bankjes zal er om het jaar geschuurd en gelakt moeten worden. Voor de buitensfeer dient te worden nagedacht over mooie kussens, meubilair, vuurschalen, open haard, buitenverlichting en buitenkaarsen. Soms kom je voor de buitendecoratie prachtige producten tegen, zoals de verlichte bloempotten.

Bloempotten met verlichting in de rand

In dit ontwerp zijn een aantal functionele eisen gecombineerd met design. Wat betreft de eisen is het fijn om in het donker licht in de tuin te hebben. Maar dat moet geen fel tl-licht, maar een sfeervolle aanvulling zijn. Daarbij is, zeker voor buiten, degelijkheid een vereiste. Je wilt dat de buitenartikelen en verlichting langer dan een paar jaar meegaan en weinig onderhoud nodig hebben.

Deze eisen is met een sfeervol design verweven in deze verlichte bloempotten. De potten zijn gemaakt van sterk mat kunststof, welke vele jaren meegaat. In de dubbele bodem is de pot voorzien van een peertje aan een 3 meter lang snoer. Deze is zelf te vervangen via de bodem. Het licht verlicht de gehele pot van binnenuit door de dubbele rand en gebruik van lichtdoorlatend materiaal. Hierdoor krijgt de hele bloembak een mooie kleur. De kleur is wit of je kiest voor een verlichte pot met RGB verlichting. Dan kun je met een afstandbediening de verlichting instellen op elke gewenste kleur, desgewenst met een kleurenschema.

Voor buiten en binnen

Het gebruikte materiaal zorgt voor een mooie gloed van binnenuit, maar waarborgt ook de degelijkheid van de pot, ook voor een extreem buitenklimaat. Regen, vrieskou, zon en droogte kan de pot prima doorstaan. Om aanslag van algen, aarde en viezigheid te voorkomen adviseren we de pot regelmatig met een doekje schoon te maken, zodat het niet in het kunststof kan trekken. De pot is eventueel vast te zetten op de terrastegels met lijm, zodat deze niet kan omvallen. De terraspotten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, van kleine bak, tot supergrote bloempot als de Easy pot.

Gebruik van de bloempotten met verlichting

Natuurlijk kun je in deze bakken mooie bloemen en planten zetten ter decoratie. Omdat de bodem op ongeveer 1/3 hoogte zit, kun je er vrij makkelijk bij en hoef je niet de hele pot af te vullen met aarde.  Mooie planten voor in deze bak zijn de olijfboompjes, ficus, watercacao, bananenplant en olifanstspoor. Deze planten kun je ook online kopen bij VanKaarstotServet.
Ook kunnen de potten gebruikt worden voor andere doeleinden, bijvoorbeeld als een prachtige koeler tijdens een tuinfeestje.
De bakken zijn natuurlijk ook prima binnen te gebruiken als plantenbak. Met zo'n verlichte bak haal je een schitterend decoratiestuk in huis.

Verlichte bloempot kopen

Als je interesse is gewekt, dan adviseren we je even op de pagina met de prachtige verlichte bloempotten te kijken. Hier vindt je ook verlichte objecten, waaronder een kubus, bol en cilinder. Die kun je als eyecatcher op de buitenplek neerzetten. Alle objecten en verlichte potten kun je kopen bij VanKaarstotServet, tegen aantrekkelijke prijzen. Ook zijn in de shop mooie palletkussens te verkrijgen van hoge kwaliteit in verschillende kleuren. Deze kussens voor op een pallet geven je de mogelijkheid om eenvoudig en voordelig een loungehoek te maken die snel te verplaatsen is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0