Windgongen met muzikaal, handgestemde klankbuizen

Windgongen met muzikaal, handgestemde klankbuizen

minuten lezen
Windgongen kennen we allemaal. Je ziet ze vaak hangen in tuinen, bij deuren, op terrassen, veranda's en in interieurs. En je hebt je vast wel eens gestoord aan het a-muzikale getingel van zo'n windchime. Bij de chimes van tegenwoordig is dat niet meer nodig, maar kun je juist genieten van een mooi geluid.

Windgongen van Aureole en Premiere Grande

De makers van Aureole en Premiere Grande zijn aan het werk gegaan met het gegeven een prettige gong te moeten bedenken. Zij hebben zodoende chimes ontwikkeld met klankbuizen die met de hand gestemd zijn en een zuiver geluid geven. Door een zuivere toon van de buizen en het afstemmen van de verschillende buizen ontstaat een mooie toonladder die goed in het gehoor ligt. Of je van hoge of lage tonen houd is natuurlijk een persoonlijke smaak. In het algemeen geldt: hoe groter de klankbuizen hoe lager de tonen.

De windspelen van deze makers variëren in kleur, maat en afwerking. Qua kleuren kun je kiezen uit zilver, goud, brons, en zwart. De maten lopen uiteen van 45 cm tot 223 cm hoogte.

Beluisteren van de chimesklanken

Het leuke van het assortiment windgongen bij VanKaarstotServet is dat je het geluid van de gewenste gong online kunt beluisteren. Door op het linkje te klikken ga je direct naar het geluidsbestandje en kun je zo vaak je wilt de tonen horen. De kwaliteit van het geluidsbestandje is natuurlijk beperkt door de technische mogelijkheden en het beluisteren ervan is ook afhankelijk van de instellingen van je computer. Maar het geeft een goed idee van het geluid van de windgong.

Windgong kopen

Bij VanKaarstotServet heb je keuze uit de chimes van de kwaliteitsmerken Aureole en Premiere Grande Tunes. Deze stijlvolle windgongen zijn een mooie eyecatcher en door de gestemde klankbuizen geven ze een mooi en zuiver geluid. Je kunt online de windgongen kopen tegen de scherpste prijzen. In de webshop kun je bovendien verder shoppen voor duizenden andere mooie sfeerartikelen voor huis en tuin. De artikelen zijn laag geprijsd, van hoge kwaliteit en worden snel geleverd. Ga dus snel naar de shop en geniet van je eigen mooie tuindecoratie artikelen en windgong.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0